Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone 7/8 WHITE Біле

  • Виробник: BestSuit
  • Артикул: 3986
  • Наявність: Закінчився
  • 249.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone 7/8 WHITE Біле

     Бурное розвиток соціальних мереж, стрімке витіснення класичних засобів і способів комунікації мобільними пристроями, сприяє тому, що смартфон став невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Як наслідок, постає питання про те, як захистити ваш смартфон від постійного використання. На щастя рішення є!. Відомий виробник BESTSUIT придумав інноваційне рішення - Flexible. Це захисне, гнучке акрилове скло, яке є найкращим захистом смартфона на ринку.

     На даний момент на ринку представлено безліч захисних рішень від різних виробників, це прості захисні плівки, силіконові плівки, акрилові або пластикові щільні плівки. Але, як показала практика, найкращим захистом є саме скло. Його основним завданням є поглинання енергії удару, і разссеивание її по всій поверхні екрану девайса. Розбиваючись, зберігає ваш смартфон. Адже заміна захисного аксесуара набагато дешевше ніж ремонт телефону.

     Данное скло (BESTSUIT Flexible) – це ефективне рішення для захисту екрана від відколів, тріщин, подряпин і виготовлено з загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити дисплей смартфона при падінні. Дане захисне рішення володіє оптимальною товщиною, для максимальної ефективності. Воно не впливає на чутливість сенсора девайса. Також, матеріал, з якого виготовлено захисне скло, не спотворює картинку.

     Защитное скло — практичний у використанні аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану смартфона, збереже дисплею його первісний зовнішній вигляд.

      Як поклеїти це захисне скло? Легко! Його можна поклеїти не володіючи досвідом, використовуючи серветки, які є в комплекті.

Головні переваги захисного скла для Apple iPhone 7/8 WHITE Белое (3986):

 - Отличное олеофобне покриття.

 - Прочное і гнучке.

 - Не спотворює перенесення кольорів.

 - Не висока вартість.  -  ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину дисплея, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Для захисту вашого смартфона ви можете придбати це захисне скло в Одесі за кращою ціною, замовивши доставку по всій Україні оформивши замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone 7/8 WHITE Біле

Защитное стекло
Тип: Гибкое
Толщина: 0,18
Края: Full Cover
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone 7/8 WHITE Біле

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Apple, iPhone, 7/8, s, BestSuit, WHITE