Захисне скло Blumix для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249)

  • Захисне скло Blumix для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249)
  • Виробник: Blumix
  • Артикул: 3249
  • Наявність: В наявності
  • 59.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло Blumix для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249)

     Для оптимального захисту девайса, під уникнення дорогого ремонту, категорично рекомендується використання захисного скла.

     На даний момент на ринку представлено безліч захисних рішень від різних виробників, це звичайні захисні плівки, силіконові плівки, акрилові або пластикові гнучкі плівки. Але, як показала практика, найкращим захистом є саме скло. Його основною метою є поглинання енергії удару, і розсіювання її по всій поверхні екрану девайса. Розбиваючись, даний вид захисту зберігає ваш смартфон. Адже заміна цього аксесуара набагато дешевше ніж ремонт пристрою.

     Защитное скло для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249) – це відмінне рішення для захисту екрана від подряпин, тріщин, сколів та виготовлено із загартованого скла, достатньо міцне, щоб захистити сенсор смартфона при падінні. У той же час, скло (Tempered Glass) тонке і невидиме на екрані. Воно абсолютно не впливає на чутливість сенсора пристрою. Також, матеріал, з якого виготовлено захисне скло, не спотворює картинку.

     Защитное скло — це якісний аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану телефону, збереже дисплею його первісний зовнішній вигляд.

      Якщо у вас немає великого досвіду в поклейці плівок та захисних стекл, не варто переживати! Даний продукт просто поклеїти самостійно. Необхідні для поклейки аксесуари йдуть в комплекті!.

Основні переваги захисного скла для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249):

 - Отличная комплектація.

 - Безапасное для вашого здоров'я!

 -  Тривалий термін експлуатації.

ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Купити дане гнучке захисне скло за кращою ціною в Одесі або по Україні можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Захисне скло Blumix для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249)

Защитное стекло
Тип: Закалённое стекло
Толщина: 0,33
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло Blumix для Meizu M15 Plus 0.33 Clear (3249)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Meizu, M15, Plus, s, Blumix, 0.33, Clear