Захисне скло для Samsung A3 2015

  • Захисне скло для Samsung A3 2015
  • Виробник: Samsung
  • Артикул: 547
  • Наявність: В наявності
  • 80.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло для Samsung A3 2015

     Частое використання вашого смартфона передбачає появу подряпин на екрані. Це відбувається з-за того, що у процесі використання смартфону доводиться неодноразово піддаватися впливу ударів, зіткнень з іншими предметами.

     На даний момент на ринку мобільних аксесуарів представлено безліч захисних рішень від різних виробників, це звичайні захисні плівки, силіконові плівки, акрилові або пластикові гнучкі плівки. Але, як показала практика, найкращим захистом є саме скло. Його основною метою є поглинання енергії удару, і розсіювання її по всій поверхні дисплея. Розбиваючись, даний вид захисту зберігає ваш смартфон. Адже заміна цього аксесуара набагато дешевше ніж ремонт пристрою.

     Данное скло для Samsung A3 2015 – це відмінне рішення для захисту екрана від подряпин, тріщин, сколів та виготовлено із загартованого скла, достатньо міцне, щоб захистити падіння на бетон або від побутових ударів. Дане скло володіє оптимальною товщиною, для максимального захисту. Воно абсолютно не впливає на чутливість сенсора девайса. Також, матеріал, з якого виготовлено захисне скло, не впливає на передачу кольору.

     

     Основным преемуществом даного рішення необхідно вважати той факт, що встановити його на екран можна самостійно в домашніх умовах.

Основні переваги захисного скла для Samsung A3 2015:

 - Легко встановити самостійно.

 - Прочное і гнучке.

 -  Не спотворює перенесення кольорів.

ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Для захисту вашого смартфона ви можете придбати це захисне скло в Одесі за кращою ціною, замовивши доставку по всій Україні оформивши замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Захисне скло для Samsung A3 2015

Защитное стекло
Тип: Закалённое стекло
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло для Samsung A3 2015

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, a300