Захисне скло для Samsung A7 2016 A710

  • Захисне скло для Samsung A7 2016 A710
  • Виробник: Samsung
  • Артикул: 534
  • Наявність: В наявності
  • 80.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло для Samsung A7 2016 A710

     Повседневное використання вашого смартфона передбачає появу подряпин на дисплеї. Це відбувається з-за того, що у процесі використання смартфону доводиться дуже часто піддаватися впливу ударів, зіткнень з іншими предметами.

     Защитное скло для Samsung A7 2016 A710 – це ефективне рішення для захисту дисплея від подряпин, сколів, тріщин і виготовлено з загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити падінні на підлогу або від побутових ударів. У той же час, скло (Tempered Glass) тонке і непомітне на екрані. Воно не впливає на чутливість сенсора девайса. Також, матеріал, з якого виготовлено скло, не впливає на передачу кольору.

     Защитное скло — це якісний аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану смартфона, збереже дисплей вашого смартфона в першому виді

      Якщо у вас немає великого досвіду в поклейці плівок та захисних стекл, не варто переживати! Даний продукт досить просто поклеїти самостійно. Необхідні для поклейки аксесуари йдуть в комплекті!.

Головні переваги захисного скла для Samsung A7 2016 A710:

 - Просто поклеїти самостійно.

 - Безапасное для вашого здоров'я!

 -  Тривалий термін експлуатації.

ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину дисплея, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Для захисту вашого телефону ви можете придбати це захисне скло в Одесі за кращою ціною, замовивши доставку по всій Україні оформивши замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Захисне скло для Samsung A7 2016 A710

Защитное стекло
Тип: Закалённое стекло
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло для Samsung A7 2016 A710

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, A7, 2106